Home >

Klantadviseur Commercieel

Gepubliceerd

21-04-2021

Naam organisatie met vacature

Yource Group

Wat ga jij doen?

Een verzekeringspakket passend bij jouw persoonlijke situatie; dat geeft een gerust gevoel. Als Klantadviseur Commercieel geef jij de particuliere klanten van OHRA advies over hun schadeverzekeringen.

In deze uitdagende functie ga jij binnenkomende vragen van particuliere (potentiele) klanten behandelen. Jij geeft deskundig advies op het gebied van schadeverzekeringen. Tijdens het gesprek analyseer jij de klantbehoefte en let jij op de verkoopsignalen. Jij luistert, weet samen te vatten en door te vragen naar de situatie van de klant. Aan de hand van de informatie die jij haalt uit het gesprek kan jij de klant een passend aanbod doen.

Als Klantadviseur Commercieel ga jij bij OHRA in Arnhem aan de slag. Jij kan hier 32 - 40 uur per week aan de slag voor een salaris van € 12,94 bruto per uur.

Voor welk bedrijf werk je?

Eenmaal gestart bij OHRA ga je het inwerktraject in van 2 weken. Tijdens het inwerktraject word jij wegwijs gemaakt in het systeem, de telefonische werkzaamheden en ontvang je training on the job. Vanwege de coronacrisis is het een (voorlopige) thuiswerkfunctie, wat betekent dat ook het inwerktraject digitaal zal zijn.

OHRA houdt niet alleen rekening met de belangen van de klant, maar ook van jou en jouw collega's. Op deze manier kunnen jullie je continu blijven ontwikkelen en verbeteren, zodat alle werkzaamheden met plezier kunnen worden uitgevoerd.

Wat bieden wij?

Als Klantadviseur Commercieel bieden wij jou het volgende:

  • Een brutosalaris van € 12,94 per uur;
  • Een functie voor 32 - 40 uur per week;
  • Het betaalde inwerktraject van 2 weken fulltime;
  • 100% reiskostenvergoeding met het OV;
  • 8,33% opbouw aan vakantiegeld;
  • 10,54% opbouw aan vakantiedagen.

Wat vragen wij?

Als Klantadviseur Commercieel vragen wij het volgende:

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
  • In het bezit van jouw Wft Basis en Schade Particulier, of bereid zijn deze te (kosteloos) te behalen;
  • Een commerciële instelling;
  • Ervaring in het (telefonische) klantservice.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Klantadviseur Commercieel bij OHRA in Arnhem? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Arnhem.heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.