Home >

Commercieel Klantenservice Medewerker

Gepubliceerd

19-04-2021

Naam organisatie met vacature

Yource Group

Wat ga jij doen?

Zoek jij een functie als Commercieel Klantenservice Medewerker en wil jij aan de slag in een organisatie die oog heeft voor de medewerkers en jouw ontwikkeling stimuleert? Lees dan snel verder en wie weet ga jij aan de slag bij OHRA in Arnhem voor 32 - 40 uur per week met een salaris van € 12,94 bruto per uur.

Als Commercieel Klantenservice Medewerker heb jij een natuurlijke interesse in jouw medemens, waardoor jij gemakkelijk de connectie kan aangaan. Hierdoor kan jij de wensen en behoefte van jouw klant achterhalen en weet jij in te spelen op de commerciële kansen.

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op deze functie, start jij met een inwerktraject van 2 weken fulltime. Tijdens dit inwerktraject krijg jij de benodigde theorie mee over de diverse schadeverzekeringen, word jij wegwijs gemaakt in het systeem en krijg jij training on the job.

Daarnaast krijg jij extra ontwikkelmogelijkheden, doordat jij kosteloos jouw Wft Basis én jouw Wft Schade Particulier gaat behalen. Met deze certificaten op zak mag jij jezelf ook officieel Schadeadviseur noemen!

Voor welk bedrijf werk je?

OHRA staat voor werken zónder klantonvriendelijkheid en onnodige gedoe. Zij zijn al meerdere jaren achter elkaar verkozen tot gaafste klantcontactcenter van Nederland. Dat is natuurlijk niet voor niks en heeft alles te maken met de fijne werkplekken, collega's en dienstverlening waar jij in terecht komt.

Wat bieden wij?

Als Commercieel Klantenservice Medewerker kan jij het volgende verwachten:

  • Een brutosalaris van € 12,94 per uur;
  • Een functie voor 32 - 40 uur per week;
  • Een betaald inwerktraject van 2 weken fulltime;
  • Een thuiswerkfunctie tot werken op locatie weer mogelijk is;
  • 100% reiskostenvergoeding met het OV;
  • De mogelijkheid om jouw Wft-diploma's kosteloos te behalen.

Wat vragen wij?

Als Commercieel Klantenservice Medewerker verwachten wij het volgende:

  • Jij bent leergierig;
  • Jij bent commercieel ingesteld;
  • Jij bent in het bezit van jouw MBO 4/HBO diploma;
  • Jij hebt bij voorkeur werkervaring in het telefonische klantcontact.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Commercieel Klantenservice Medewerker bij OHRA in Arnhem? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Arnhem.heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.