Home > > PRiMANtalentpool.nl
Arnhem Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures

PRiMANtalentpool.nl

PRiMANtalentpool.nl

Adres gegevens

Adres:Waddenring 24
Postcode:2993 VE
Stad:Barendrecht
Telefoon:+31180848044

Over: PRiMANtalentpool.nl

1. Makkelijk en snel
CV uploaden is niet nodig. Je schrijft je binnen 1 minuut in via je Linkedin profiel.

2. Personality match
50% van jouw succes in een nieuwe functie is je persoonlijkheid. Als je een match hebt op de opleidings-en ervaringseisen voor de functie onderzoeken we aan de hand van een TMA® (Talent Motivatie Analyse) ook je aanleg voor de gevraagde competenties. Onze ervaring is dat dit zowel voor jou als je nieuwe werkgever een uitstekende manier is om teleurstellingen te voorkomen.

3. Matching alerts
Als je wilt ontvang je via email een melding als er een nieuwe vacature is die 100% matcht met je CV (match me) en/of je eigen voorkeursinstellingen (alert me). Wij gebruiken hiervoor zeer geavanceerde matching algoritmes zodat je er van verzekerd kunt zijn dat je niet gespamd wordt met irrelevante vacatures. Ook als je tijdelijk niet beschikbaar bent, kun je dat ook aangeven en ontvang je gedurende die periode ueberhaupt geen alerts.

4. Automatisch solliciteren
Als je na ontvangst van een alert besluit te solliciteren volstaat het schrijven van een voor die functie sterke motivatie. Alle overige informatie is al bekend (via Linkedin) en hoef je dus niet opnieuw mee te sturen. Solliciteren is zo minutenwerk.

5. Interim of in dienst
Wij helpen onze opdrachtgevers met beide constructies. Geef ons eenvoudigweg je voorkeuren door en wij houden er rekening mee.

6. Persoonlijke aandacht
Wij leuren nooit met onze talenten, maar als we denken dat er een match is kun je er van verzekerd zijn dat we je volledige persoonlijke aandacht geven. Daarin past ook het maken van afspraken buiten kantoortijden.

7. Specialisatie
Wij bemiddelen alleen voor functie in IT en online markt. een makrt die we zelf ook snappen. Niet alleen voor onze klant maar ook voor jou zijn we daarom een goede gesprekspartner. Als wij denken dat er een match is dan is die er ook.

8. Discretie
Wij gaan vertrouwelijk om met je inschrijving. Wij zullen nooit je huidige werkgever daarover informeren of je gegevens zonder jouw instemming doorspelen naar een potentiële werkgever.

9. Privacy gegarandeerd
Binnen 24 uur nadat je hebt aangeven je ingeschrijving te willen beëindigen, vernietigen wij je dossier en bevestigen je dit via email.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Automonteur24 Procesindustrie Mobility Media BV Breinstein Retailbaan Eliantie Werken bij Rentokil Initial
Arnhem.heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.