Home > > Oranje Select
Arnhem Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Arnhem
Arnhem
Arnhem
Arnhem
Arnhem

Oranje Select

Oranje Select
Oranje Select is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor sales- en managementprofessionals in Oost Gelderland. Het “hart” van Oranje Select ligt bij functies in het commerciële vlak maar ook afgeleide functies die kenmerken bevatten als leidinggeven, sturing en verantwoordelijkheid voor beleid, zijn voor Oranje Select geen onbekende.

Oranje Select blijkt in de afgelopen jaren door haar eigenzinnige en specifieke aanpak ook steeds meer voor dit soort functies gevraagd te worden actief te willen zijn in werving & selectie. Oranje Select investeert continue in de relatie met opdrachtgevers en kandidaten en heeft een transparante, betrouwbare no-nonsense werkwijze. Een actieve en persoonlijke aanpak staat aan de basis van wat Oranje Select doet: De beste match!

Oprichter Oranje Select: Frank Smit
Frank Smit: “Na mijn studies Facilitair Management (HBO) en Bedrijfskunde (WO) ben ik gaan werken in de arbeidsbemiddeling.In mijn loopbaan heb ik een paar uitstappen gedaan om ook ervaring op te doen buiten deze branche – het opstarten van een internetsite voor personeelsvraagstukken en enkele internationale salesmanagerfuncties – ben ik weer terug in het werk waar mijn hart ligt. Bij Oranje Select kan ik een persoonlijke relatie met commerciële facetten combineren. Als geboren en getogen Doetinchemmer ken ik de cultuur van Oost Gelderland en kan ik deze markt optimaal bedienen. Daarnaast bieden de lidmaatschappen van diverse netwerkclubs mij veel plezier en is het zakelijk goed te combineren. Op privégebied ben ik gelukkig getrouwd en trotse vader van drie dochters met allen een bloemennaam. Vandaar de verwijzing in het logo van Oranje Select.”
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Independent Professionals Callcenter-supervisor.nl Novicum Werving & Selectie WinWinWerkt Solid Professionals
Arnhem.heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.